این مقاله جهت اطلاع از روش های افزایش انگیزه در دانشآموزان به نگارش در آمده تا با مطالعه مطالب کاربردی این مقاله بتوانیم در این امر دانش آموزان عزیز را یاری رسانیم سامانه صدای مشاور تحصیلی با مشاوران توانمند و با تجربه آماده خدمات رسانی برای شما عزیزان می باشند
افزایش انگیزه در دانشآموزان
انگیزه، حالات درونی فرد است که موجب تداوم رفتارش تا رسیدن به هدف میشود. انگیزه ارتباط مستقیم و مثبت با پیشرفت تحصیلی دارد. به همین علت علاوه بر آنکه انگیزه وسیلهای برای پیشرفت تحصیلی در نظر گرفته میشود، گاهی از آن به عنوان هدف نیز نام برده میشود، زیرا باافزایش انگیزه، پیشرفت تحصیلی نیز بوجود می آید. از آنجا که هوش و استعداد تحصیلی بهعنوان دو عامل اساسی در پیشرفت تحصیلی، کمتر تحت تأثیر معلم یا مربی واقع میشود، سعی بر آن است که با افزایش انگیزه دانشآموزان حداکثر بهرهوری از هوش صورت گیرد. زیرا در حالت مساوی برابری هوش و استعداد تحصیلی افراد، مشاهده شده است که پیشرفت تحصیلی افراد با انگیزه چشمگیرتر بوده است. با وجود آنکه معلمان در تغییر هوش و استعداد تحصیلی نقش چندانی ندارند، ولی میتوانند در بالا بردن انگیزه دانشآموزان مفید واقع شوند.
حالت های مختلف انگیزه تحصیلی
انگیزه به دو نوع درونی و بیرونی قابل تقسیم است. از انگیزه بیرونی میتوان به تقویتکنندههایی چون پول، تائید، محبت، احترام، نمره و از تقویتکنندههای درونی میتوان به رضایت خاطر و احساس خوب از یادگیری اشاره کرد. آنچه که بیشتر موجب رفتار خودجوش میشود، انگیزه درونیاست. هدف عمده فعالیتهای پرورشی معلم یا مربی این است که دانشآموز به تدریج از انگیزههای بیرونی به سمت انگیزههای درونی هدایت شود. تفاوت اساسی افراد دارای انگیزه درونی با افراد دارای انگیزه بیرونی این است که افراد با انگیزه درونی احساس کفایت بیشتری در خود دارند و کمتر به دیگران اجازه میدهند که محرک رفتارشان شوند. این گروه از دانشآموزان، خود تعیین کننده رفتارها هستند و به خاطر کفایتی که در خود احساس میکنند، باور دارند که میتوانند با رفتارشان بر محیط خود تأثیر بگذارند. این گروه از دانش آموزان با انگیزه درونگرا، تصورشان این است که موفقیت و عدم موفقیت در تحصیل به خاطر نحوه رفتار صحیح یا غلط خودشان است.
اما برخلاف آنها، دانشآموزان باانگیزه برونگرا، احساس بیکفایتی یا کفایت کم داشته و همواره تصور میکنند که موفقیت آنها تحت تأثیر عوامل محیطی نظیر:
معلم و سوالات سخت است. این گروه از دانشآموزان حتی اگر درس بخوانند، باز هم موفقیت چندانی نخواهند داشت. چرا که اندک تلاش آنها به خاطر همان انگیزههای بیرونی، همچون فرار از تنبیه یا کسب خواست معلم است. اینان در صورت کسب موفقیت اندک هم آن را به شانس و تصادف نسبت میدهند و نه به تلاش و استعداد خود.
این دانشآموزان حتی اگر نیمنگاهی به موفقیت داشته باشند، آنقدر آن را صعبالوصول میدانند که دست به عمل نمیزنند، در نتیجه هرگز طعم موفقیت را نخواهند چشید.
در حقیقت گام اول در برخورد با این افراد چشاندن طعم موفقیت به آنها و درهم شکستن تصور منفی آنها در مورد دستیابی به موفقیت است. در این صورت است که «موفقیت»، «موفقیت» میآورد.
از آنجایی که انسان آمادگی دارد تا فعالیتها و تصوراتش را تعمیم دهد، موفقیت در یک درس منجر به موفقیت در دروس دیگر میشود و این موضوع در مورد دروس اصلی هر رشته مهمتر است.
درواقع، ضعف درسی در این دروس منجر به بیعلاقگی به تحصیل و گاهی حتی ترک تحصیل میشود و البته عکس آن هم صادق است. به همین علت به معلمان دروس اصلی هر رشته توصیه میشود، شرایط آموزشی و امتحانی را مطلوب نمایند و با ارزشیابیهای مناسب فضای کلاس را لذتبخش کنند.
راهکارهای افزایش انگیزه دانشآموزان و سوق دادن آنها به سمت درونی شدن انگیزهها
۱) سعی کنیم اولویت تجربههای دانشآموزان برای آنها جالب باشد، احساس موفقیت اولیه اعتماد به نفس آنها را افزایش میدهد. این موضوع در مسابقات ورزشی نیز مشهود است.
۲) برای موفقیت دانشآموزان پاداش در نظر بگیریم. منتظر نباشیم تا افت تحصیلی اتفاق افتد و سپس موفقیت را تحسین کنیم.
۳) با احترام گذاشتن به تفاوتهای فردی دانشآموزان، هرگز آنها را با یکدیگر مقایسه نکنیم.
۴) دانشآموزان را در کلاس کمتر درگیر مسائل عاطفی منفی نمائیم و نسبت به حساسیتهای عاطفی آنان آشنا و در کاهش آن کوشا باشیم. سختگیری و انضباط شدید، تبعیض، بیان قضاوتهای منفی و خبرهای ناخوشایند از جمله عواملی است که موجب درگیری ذهنی و کاهش علاقه به یادگیری میشود.
۵) بلافاصله پس از آزمون یا پرسش کلاسی، دانشآموزان را از نتیجه کار آگاه کنید.
۶) برای اینکه دانشآموز بداند، در طول تدریس بهدنبال آموختن به چیزی باشد، بیان اهداف آموزشی مورد انتظار از او را در ابتدای درس فراموش نکنیم.
۷) چگونگی یادگیری و نحوه انجام کار برای دانشآموز مشخص شود.
۸ ) بهمنظور افزایش حس کفایت در دانشآموز از او بخواهیم مطالب یاد گرفته شده را به دوستان یا کلاس آموزش دهد.
۹) در مورد مشکلات درسی دانشآموز و ریشهیابی آن، با او تبادل نظر و گفتوگو کنیم.
۱۰) تشویق کلامی در کلاس، به صورت انفرادی بسیار حائز اهمیت است.
۱۱) مطالب درسی را به ترتیب از ساده به دشوار مطرح کنیم.
۱۲) از بروز رقابت ناسالم در بین دانشآموزان پیشگیری شود.
۱۳) در فرآیند آموزش متکلم وحده نباشیم و یادگیرندگان را در یادگیری مشارکت دهیم.
۱۴) علاقه به دانشآموزان و تعلق خاطر و اهمیت دادن به یکایک آنها، سطح انگیزهها را افزایش میدهد.
۱۵) آموزش را با «تهدید» پیش نبریم.
۱۶) برای دانشآموزان با انگیزه، خوراک علمی کافی داشته باشیم.
۱۷) با محول کردن مسئولیت به دانشآموزان کم توجه، آنان را به رفتارهای مثبت هدایت و علل کمتوجهی در آنها را بررسی کنید.
۱۸) شیوههای تدریس را از سنتی به شیوههای روز تغییر داده و با استفاده از تکنولوژی آموزشی، حواس پنجگانه دانشآموزان را به کار گیریم.
۱۹) میان درس کلاس و مسائل زندگی که به وسیله همان درس قابل حل است، ارتباط برقرار کنیم.
۲۰) تدریس را با طرح مطالب و پرسشهای جالب توجه آغاز کرده و با تحریک حس کنجکاوی، دانشآموزان را برانگیختهتر سازیم.
۲۱) به وضعیت جسمانی دانشآموزان توجه کرده و علل جسمی بیتوجهی و کاهش انگیزه آنان را بیابیم.
۲۲) محیط کلاس را با طراحی زیبا و مناسب، جذاب سازیم تا مانع بروز کسالت روحی شویم.
۲۳) با فرهنگ و تاریخچه زندگی افراد مدرسه یا محلهای که در آن تدریس میکنیم، آشنا شده و در طول تدریس از مثالهای آشنا استفاده کنیم.
۲۴) به منظور اطلاع از نتیجه فعالیت درسی دانشآموزان و ارائه بازخورد به موقع و مناسب، تکالیف آنان را بلافاصله در جلسه بعدی ملاحظه و با رفع اشکالات، جنبههای مثبت را تشویق کنید.
۲۵) در گرفتن آزمون و امتحان به قول خود عمل کنیم.
۲۶) زمان یادگیری باید در حد توان دانشآموز باشد. برای تجدید قوا و انگیزه در میان کلاس از وقت تفریح و استراحت غافل نشویم.
۲۷) دانشآموز را از میزان پیشرفت خود آگاه سازیم تا بداند برای رسیدن به هدف چه گامهای دیگری بردارد.
۲۸) به لحاظ اخلاقی و ایجاد انگیزه، همیشه خوشاخلاق و خوشرو باشیم.
۲۹) به منظور افزایش حس کفایت و مشارکت در ارائه دروس از نظرات دانشآموزان استفاده کنیم.
۳۰) مطمئن باشیم که توجه دانشآموزان برای شروع تدریس آماده است.
۳۱) تمام مطالب دشوار را یکجا و در یک جلسه آموزش ندهیم.
۳۲ ) به خاطر داشته باشیم، توجه افراطی به دانشآموزان (قوی یا ضعیف) موجب متشنج شدن فضای کلاس میشود.
۳۳ )دانشآموزان را به گروههای «خوب»، «بد» و «ضعیف» تقسیمبندی نکنیم.
۳۴) از ورود به موضوعات حاشیهای که منجر به انحراف توجه کلاس میشود، بپرهیزیم.
۳۵) با ایجاد جلسات بحث و تحلیل به دانش آموزان فرصت تفکر و اظهار نظر بدهیم.
۳۶) هرگز دانشآموزان را مجبور به انجام فعالیتهای تحقیرکننده نظیر «جریمه» نکنیم.
۳۷)به افراد درونگرا، کمرو، مضطرب که تمایلی به ابراز وجود ندارند، توجه کرده و با تقویت رفتارهای مثبت، آنها را به مشارکت در بحثهای کلاسی و کارهای گروهی تشویق کنیم.
۳۸) در روشهای تدریس، کنفرانس و سمینار را مد نظر قرار دهیم.
۳۹ )تأکید بر نمره، اضطراب دانشآموزان را افزایش میدهد و مانع از توجه کامل به موضوع درس میشود. این دانشآموزان با وجود تلاش زیاد از نمرات پایینی برخوردارند و به تدریج رابطه میان تلاش و نتیجه را نادیده می گیرند که در نهایت منجر به از دست رفتن انگیزه خواهد شد.
۴۰) گاهی از تجربههای دوران تحصیل و شکستها و موفقیتهای خود برای دانشآموزان صحبت کنید.
والدینی که می خواهند تفاوت از تفاوت های مدارس دولتی و غیر انتفاعی باخبر شوند و بدانند فرزندانشان در چه مدارسی درس بخوانند با توجه به استعدادهایشان این مطالب را مطالعه کنند و در صورت داستن هرگونه سوال با می توانند از مشاوران سامانه صدای مشاور کمک بگیرند.
مشاوره و انتخاب بهترین مدارس برای فرزندانتان
برای ثبت نام فرزندانتان شرایطی وجود دارد بنابراین والدین گرامی اولین سوالی که ذهنشان پیش می آیند که فرزندانشان در سن ورود به مدرسه بهتر است در چه مدرسه ای ثبت نام کنند آیامدارس خصوصی بهتر است یا مدارس نمونه دولتی بنابراین در ثبت نام بچه ها اصولی وجود داردکه مشاوران سامانه صدای مشاور می توانندشما را در انتخاب بهترین مدارس برای تحصیل فرزندانتان یاری کنند.
همه مدارس مثل هم نیستند
همانطور که می دانید هیچ مدرسه ای از نظر امکانات یکسان نمی باشد اما مدرسه دولتی که بتوانند حداقل استانداردهای آموزشی را برای دانش آموزان در نظر بگیرند می تواند مناسب برای تحصیل باشد ....بنابراین برخی مدارس دارای امکانات و شرایط تحصیلی بسیار خوبی هستند پس این وظیفه والدین است که قبل از ثبت نام در مور مدارس تحقیقات لازم انجام دهند.
از تلفن ثابت با شماره 9099071611 تماس حاصل فرمایید
تماس از ساعت 8 صبح تا 12 شب
حتی ايام تعطيل
بهترین مدارس چه مدارسی هستند
گرچه مدرسه ایده آل باید نمونه کوچکی از جامعه باشد، اما باید ویژگی های فرزندمان را هم در نظر بگیریم. اگر فرزند با دیدن یک رفتار نامناسب فورا آن را تقلید می کند، والدین مجبورند مدارسی را انتخاب کنند که فرزندشان در معرض چنین مسائلی نباشد .
والدین شناخت بهتری درمورد ویژگی ها و خصوصیات فرزندشان دارند و بهتر می دانند فرزندشان در چه محیطی آموزش پذیرتر است. آنها باید براساس شناختی که از ویژگی های فرزندشان دارند، شرایط کاری خود و حتی شرایط اجتماعی که در آن زندگی می کنند و اولویت های موجود، مدرسه را انتخاب کنند. مثلا در کشور ما تعداد افرادی که می توانند برای تحصیل در رشته های خوب وارد دانشگاه شوند، کمتر از تعداد متقاضی هاست. در نتیجه مساله کنکور و رقابت درسی پیش می آید.
برای انتخاب مدرسه ایده آل بر اساس توانمندی دانش آموز با مشاوران سامانه صدای مشاور تحصیلی مشورت نمایید.
در این مقاله با نکاتی مهم برای انتخاب رشته کنکور 96 آشنا می شوید و با مفاهیم و نکات کلیدیانتخاب رشته آگاه میشوید ..دپارتمان انتخاب رشته سامانه صدای مشاور تحصیلی آماده یاری رسانی به شما داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می باشد.
نکاتی مهم برای انتخاب رشته کنکور سراسری 96
بالاخره کنکور96 تمام شد و هنوز یک مرحله مهم دیگر برای ورود به آموزش عالی باقی مانده است؛ مرحله ای که به اندازه کنکور ارزش دارد؛ مرحله ای که اگر درست از آن نگذریم تمام زحمات شما را بر باد خواهد داد؛ مرحله ای که در آن درس خواندنی وجود ندارد، ولی نیاز به بررسی و مطالعه فراوان دارد. اشتباه بزرگ بعضی این است که اهمیت انتخاب رشته را درک نمی کنند یا به اندازه کافی برای آن وقت و انرژی صرف نمی کنند.
داوطلبان پس از دریافت کارنامه خود ابتدا به دنبال درصد های کسب شده در هر درس و نمرات تراز و رتبه خود می باشند. اولین سؤال آن ها این است که با این رتبه در کدام دانشگاه، شهر یا رشته شانس قبولی دارم؟ آیا می توانم در شهر یا رشته مورد نظر خود قبول شوم؟ در سال گذشته، داوطلبان مشابه شرایط من کجا قبول شدند؟ و سؤالات مشابه دیگری که ذهن داوطلب را به خود مشغول می کند. هدف سامانه صدای مشاور تحصیلی این است که داوطلب را از هم اکنون نسبت به فرآیند تعیین رشته آگاه کنیم و مراحل مختلف فرآیند تعیین رشته را به او نشان دهیم تا آگاهانه نسبت به انجام آن اقدام نماید.
دلایل انتخاب رشته داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کنکور سراسری 97
دلیل اول این است که برای ورود به آموزش عالی باید رشته مورد نظر خود را انتخاب کنید؛ در غیر این صورت نمی توانید وارد دانشگاه شوید. در واقع سازمان سنجش برای شما تعیین رشته نمی کند، بلکه شما خودتان باید این کار را انجام دهید؛
دلیل دوم، با انتخاب رشته کنکور 96 هدف خود را از تعیین رشته مشخص می کنید. داوطلبان اهداف مختلفی برای تعیین رشته دارند. بعضی صرفاً می خواهند وارد دوره آموزش عالی شوند و فرقی زیادی بین رشته ها برای آن ها وجود ندارد. این افراد اگر چه به بعضی از رشته ها گرایش بیشتری دارند، ولی رشته های دیگر برایشان مناسب است.
تعداد دیگری برای اخذ مدرک دانشگاهی این کار را انجام می دهند. آن ها در نظر ندارند استفاده ای از مدرک دانشگاهی بکنند، بلکه فقط داشتن مدرک برای آن ها مهم است.
گروه دیگر، انگیزه ای مالی دارند. آن ها به دنبال کسب در آمد و داشتن زندگی نسبتاً مرفه می باشند و در واقع آینده اقتصادی برای آن ها اهمیت زیادی دارد. تعداد دیگری هستند که به دنبال رضایت اطرافیان بخصوص خانواده خود هستند. آن ها خودشان رشته را تعیین نمی کنند؛ بلکه ا طرا فیان برای آن ها رشته را تعیین می کنند و هدف داو طلب جلب نظر دیگران می باشد.
گاهی هم داوطلبان کسانی را در اطراف خود می بینند که در حرفه خاصی موفق بوده اند و تمایل دارند که مانند آن ها باشند و به همین دلیل رشته این افراد را نیز برای خود انتخاب می کنند؛ به عنوان مثال، پرستیژ اجتماعی یا قدرتی که آن شغل به فرد می دهد، باعث می شود که داوطلب هم به دنبال رسیدن به آن شرایط، رشته دانشگاهی خود را منطبق بر آن انتخاب کند.
چه نکاتی را باید در انتخاب رشته در نظر بگیریم
توانایی فرد انگیزه خوبی برای تعیین رشته دانشگاهی می باشد. اگر داوطلبی در رشته خاصی توانایی یا استعداد خاصی داشته باشد، دلیل خوبی برای تعیین آن رشته دارد. علاقه فردی هم، انگیزه خوبی برای انتخاب رشته خاصی می تواند باشد البته منظور از علاقه فردی، تمایل داوطلب به یک رشته بدون در نظر داشتن عوامل اجتماعی یا اقتصادی آن می باشد.
داوطلبان می توانند رشته خود را با ترکیب چند دلیل ذکر شده انتخاب کنند. یک رشته خاص می تواند انگیزه های فردی، اجتماعی و اقتصادی داوطلب را ارضا کند و با انتخاب آن رشته خاص، وی چندین عامل را با هم و یکجا صاحب شود.
داوطلبان می توانند به دلایلی خدمتتان عرض کردیم و به دلایل دیگری انتخاب رشته نمایند؛ ولی بهتر است ابتدا هدف و انگیزه خود را از انتخاب رشته روشن کنند. در نظر داشته باشید که انتخاب رشته، شرایط و وضعیت شما را، یعنی شرایط شغلی، وضعیت اجتماعی، وضعیت اقتصادی، شرایط کاری و… را که بعد از فارغ التحصیلی خواهیم داشت و انتظاراتی را که در این رشته از شما دارند، مشخص می کند؛ به عنوان مثال، رشته پزشکی در گروه علوم تجربی بسیار مورد توجه داوطلبان این گروه است و ایده ال اکثر داوطلبان این گروه، پذیرش در این رشته می باشد. تصویر داوطلبان از این رشته، پرستیژ اجتماعی، درآمد بالا و مزایای دیگر می باشد؛ ولی اکثر داوطلبان شناخت کافی در مورد شرایط تحصیلی، طول مدت تحصیل و توانمندی خود برای تحصیل در این رشته ندارند و اگر هم در این رشته پذیرفته شوند، بعد از مدتی که به واقعیت های این رشته واقف شدند، دلسرد و نا امید می شوند.
بعضی از لیست رشته های مهندسی در گروه علوم ریاضی و فنی هم بدین صورت است. رشته هایی هم هستند که داوطلب در آنها استعداد لازم را دارد ولی خودش اطلاعی ندارد؛ لذا سعی کنید رشته های تحصیلی مورد علاقه تان را شناسایی نمایید و انتظاراتی را که در این رشته ها از شما دارند و حتی دروسی را که باید در دانشگاه مطالعه کنید، بشناسید و آگاهانه رشته های مورد نظر خود را انتخاب کنید. یکی از راه های شناخت رشته های دانشگاهی استفاده از مشاوره و راهنمایی افراد با تجربه هست حتما قبل از انتخاب رشته با مشاوران زبده انتخاب رشته سامانه صدای مشاور تحصیلی مشورت و راهنمایی بگیرید. قدم بعدی در انتخاب رشته، آشنایی با رشته های دانشگاهی و شرایطی است که طی چند سال تحصیل در دانشگاه در انتظار شماست، شرایط ادامه تحصیل در رشته مورد نظر و شرایط کاری بعد از فارغ التحصیلی می باشد. هر چه بیشتر اطلاعات در مورد رشته های مورد نظر خود کسب کنید، آگاهانه تر می توانید انتخاب رشته کنید و در آینده کمتر با موارد غیر منتظره بر خورد می کنید و کمتر از انتخاب خود پشیمان می شوید.
در این مقاله میخواهیم توضیحاتی در رابطه با شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد در اختیارتان قرار دهیم. همانطور که مطلعید انتخاب رشته دانشگاه آزاد با استفاده از کنکور سراسری و رتبه ای است که در کنکور سراسری کسب میکنید. اولین مرحله برای ثبت کردن انتخاب های 20 گانه در وب سایت دانشگاه آزاد شناسه انتخاب رشته می باشد. شناسه انتخاب رشته عددی 7 رقمی ای می باشد که در انتهای کارنامه کنکور سراسری داوطلب درج شده است. در عکس زیر که نمونه کارنامه کنکور سراسری میباشد جای دقیق شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد را به وضوح خواهید دید :
همانطور که به وضوح قابل مشاهده میباشد در قست پایین کارنامه کنکور سراسری کادری با این عنوان : کد دسترسی به انتخاب رشته در وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.
این کد همان کد هفت رقمی مربوط به شناسه انتخاب رشته شما میباشد . روند انتخاب رشته دانشگاه آزاد به شرح ذیل میباشد : 1) ابتدا به سایت Azmoon.org سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی وارد شوید. 2) به سامانه انتخاب رشته با آزمون کنکور سراسری 96 وارد شوید. وارد کردن نوع دوره، رشته تحصیلی، شناسه انتخاب رشته، شماره شناسنامه و سال تولد 4) با ورود به سیستم انتخاب رشته و طبق اولویت بندی هایمان، به ترتیب از شماره 1 تا شماره 20 را با ثبت کد دانشگاه و کد رشته تکمیل می نماییم. نکات مهم در انتخاب رشته دانشگاه آزاد : باز هم متذکر میشویم که به هیچ عنوان نباید انتخاب اول داوطلب ، انتخابی باشد که فکر می کند در آن احتمال قبولی بالاتری دارد. بنابراین ترتیب درست ، ترتیبی میباشد که بر مبنای سلایق و علایق داوطلب باشد. پس با امید به اینکه انتخاب رشته داوطلب به صورتی باشد که با علم به تراز های قبولی دانشگاه آزاد در سهمیه عادی، سهمیه بسیج فعال و ایثارگران ثبت شده باشد و شامل انتخاب های خوشبینانه، منطقی و بدبینانه باشد.
دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۹۵-۹۶ از میان واجدین شرایط استعداد درخشان به صورت پذیرش بدون آزمون، دانشجوی کارشناسی ارشد جذب می نماید. در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با لیست دانشگاه های مورد قبول و مدارک لازم جهت پذیرش در کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه صنعتی شریف می توانید از مشاوران سامانه صدای مشاور در ارتباط باشید.
شرایط پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد بدون ازمون دانشگاه صنعتی شریف
دانشگاه شریف برای دانشجویانی که مشغول به تحصیل در رشته های این دانشگاه هستند شرایطی را گذاشته تا از میان واجدین شرایط استعداد درخشان به صورت پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو جذب می کند. این دانشگاه با توجه به به آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد وزارت علوم و تحقیقات و فناوری از بین دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه شریف و دانشگاه های برتر کشور تعدای از دانشجویان را بدون آزمون در دوره های کارشناسی ارشد مورد پذیرش قرار می دهند و پذیرش نهایی باید مورد تایید سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.
نحوه درخواست برای تحصیل بدون آزمون در کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف
داوطلبانی که می خواهند از این فرصت برای ادامه تحصیل در دانشگاه شریف استفاده کنند می توانند فرم درخواست و مدارک خود را به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه ارائه کنند. بعد از ثبت نام مهم ترین موضوع آگاهی از نتایج پذیرش درخواست دانشجویان می باشد بنابرای برای دریافت اطلاعات در رابطه با نتایج پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف و هرسوال دیگری که دارید می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی سامانه صدای مشاور استفاده کنید. معمولا جواب درخواست دانشجویان در اواسط بهمن ماه اعلام میشود.
از تلفن ثابت با شماره 9099071611 تماس حاصل فرمایید
تماس از ساعت 8 صبح تا 12 شب
حتی ايام تعطيل
شرایط لازم برای ارائه درخواست پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف
بدیهی است برای پذیرش و ادامه تحصیل در دانشگاه صنعتی شریف دانشجویان باید شرایط لازم برای ارائه درخواست پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف را داشته باشند در این مقاله به برخی از این شرایط اشاره کرده ایم اولین شرط داشتن معدل 17 و گذراندن 100 واحد درسی در دوره کارشناسی ارشد می باشد. موضوع بعدی گرفتن مدرک تحصیلی در مدت زمان معین می باشد و همچنین داشتن رتبه یک تا سه در رشته ای که در مقطع لیسانس ضروری است برای بقیه دانشگاه ها که دانشجویان قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف را دارند داشتن معدل 18 و بالاتر قابل قبول می باشد. در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با شرایط لازم برای ارائه درخواست خود می توانید از مشاوره سامانه صدای مشاور استفاده کنید.
شرایط برای دیگر رشته ها در پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف
همچنین وزارت علوم و تحقیقات و فناوری در رابطه با برخی رشته های خاص در کارشناسی ارشد دانشگاه شریف شرایطی را تعیین کرده به طور مثال در اینجا بیان می کنیم داوطلبان رشته های شیمی، علم مواد و مهندسی وعلوم کامپیوتر پرونده داوطلبانی که معدل بالای ۱۶/۵ داشته و جزء ۱۰ % نخست دوره کارشناسی رشته خود باشند مورد برسی قرار می گیرند. پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد فقط به منظور تشویق از دانشجویان با ممتاز صورت می گیرید و فرایندی جدا از آزمون عادی کارشناسی ارشد است. بنابراین ارائه تقاضا از این طریق هیچگونه حقی در رابطه با برخورد ویژه با متقاضی در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه ایجاد نمی نماید و به همه ی متقاضیان توصیه میشود مراحل و پیشنیازهای آزمون عادی کارشناسی ارشد را دقیقاً رعایت نمایند. در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با شرایط پذیرش بئون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف می توانید با مشاوران تحصیلی سامانه صدای مشاور درارتباط باشید.
لیست دانشگاه هایی که می توانند فرم درخواست پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد را پر کنند
همانطور که می دانید تعداد دانشگاه های برتر از نظر تحصیلی در کشو زیاد می باشد بنابراین برای تعداد محدودی از این دانشجویان از دانشگاه هایی که در ادامه معرفی می کنیم می توانند اقدام به پر کردن فرم پذیرش و ادامه تحصیل بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف را داشته باشند. دانشگاههای برتر کشور بر اساس اعلام وزارت علوم و تحقیقات و فناوری که دارای دانشجوی کارشناسی باشند عبارتند از: ۱ – دانشگاه صنعتی شریف ۲- دانشگاه تهران ۳- دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۴- دانشگاه صنعتی اصفهان ۵- دانشگاه شیراز ۶- دانشگاه اصفهان ۷- دانشگاه فردوسی مشهد ۸- دانشگاه تبریز ۹- دانشگاه شهید بهشتی و......
در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با شرایط دانشجویان و حد نصاب نمره دانشجویان برای قبولی در پذیرش بدون ازمون کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی سامانه صدای مشاور استفاده کنید.
کنکور کاردانی به کارشناسی یا همان کارشناسی ناپیوسته هر ساله به وسیله سازمان سنجش و به منظور ورود داوطلبان با مدرک کاردانی ( فوق دیپلم ) به دوره کارشناسی ( لیسانس ) انجام و برگزار میگردد. در چند سال اخیر بیشتر دانشگاه هایی که در مقطع کارشناسی ناپیوسته اقدام به پذیرش دانشجو کرده اند آزمون ورودی را از روند پذیرش خود کنار گذاشته اند و بصورت بدون کنکوردانشجو می پذیرند اما لازم به ذکر است که در رشته های پرمتقاضی مثل رشته هایی که متقاضی زیادی دارند مثل دانشگاه های دولتی روزانه هنوز پذیرش بصورت با آزمون ورودی میباشد. در این میان دانشگاه آزاد هم تنها در رشته های گروه پزشکی پذیرش با آزمون انجام میدهد که برای شرکت در آزمون باید در همین ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی 966 شرکت نمود درحالی که تمامی رشته محل های غیر پزشکی دانشگاه آزاد به حالت بدون آزمون دانشجو پذیرش میکنند. در این مقاله میخواهیم جزئیات مهمی مانند شرایط ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی 96 , انتخاب رشته ، زمان را برای شما مخاطبین سامانه صدای مشاور متذکر شویم.
زمان و نحوه ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی 96
طبق اطلاع رسانی سازمان سنجش زمان ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی 96 از 7 خرداد شروع شده و به مدت یک هفته تا 14 خرداد ادامه می یابد. ثبت نام از طریق اینترنتی بوده و از طریق وب سایت سازمان سنجش انجام می پذیرد. با توجه اینکه ثبت نام برخی از رشته ها بدون کنکور و بر مبنای سوابق تحصیلی بوده است، تمامی داوطلبان میبایست در بازه زمانی که گفته شد حتما ثبت نام اینترنتی خود را انجام داده و رسید ثبت نام دریافت کنند. پس ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی 96 جدای از اینکه رشته مدنظر داوطلب با آزمون میباشد یا بدون آزمون باید توسط تمامی داوطلبان انجام پذیرد. یکی از مهم ترین قسمت های ثبت نام ، انتخاب رشته محل های مورد نظر می باشد که این مرحله باید در زمان ثبت نام صورت پذیرد که در ادامه به توضیح انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی نیز خواهیم پرداخت. اگر درمورد ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی 96 ابهامی دارید می توانید از تمام نقاط ایران که هستید سوالات خود را از مشاوران سامانه صدای مشاور تحصیلی درمیان بگذارید. برای تحقق این امر می توانید از خدماتمشاوره تحصیلی تلفنی سامانه صدای مشاور بهره ببرید.
انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی 96
زمان انتخاب رشته کنکور نسبت به اکثر آزمون هایی که سازمان سنجش برگزار می کند متفاوت است . انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی 966 همزمان با ثبت نام آزمون انجام میپذیرد و طی آن هر داوطلب میتواند در رشته خود حداکثر 500 دانشگاه و به عبارت دیگر رشته محل را انتخاب نماید. در این میان نحوه پذیرش به دو صورت انجام میپذیرد. در برخی رشته ها پذیرش به صورت با آزمون میباشد و بنابراین داوطلب میبایست بدون اطلاع از نتیجه آزمون خود انتخاب رشتهنماید. نوع دیگر پذیرش بر مطابق سوابق تحصیلی میباشد که در آن پذیرش متقاضی بدون آزمون انجام میپذیرد و حتما باید انتخاب رشته نماید. بنابراین متذکر میشویم هم در رشته های با آزمون و هم رشته های بدون آزمون ، انتخاب رشته محل باید حتما صورت پذیرد. در انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی 96 برای دانشگاه های غیر انتفاعی , روزانه ، شبانه ، تنها ملاک پذیرش رتبه و به بیان بهتر نمره آزمون داوطلب میباشد پس ترتیب انتخاب ها حتما باید براساس علاقه باشد. بنابراین این تصور اشتباه که دانشگاه های سطح پایین را اگر در انتخاب اول ثبت کنیم احتمال قبولی مان افزایش میابد به هیچ عنوان در انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی 96 صحت ندارد. همچنین همانگونه که در بالا اشاره کردیم تحصیل در مقطع کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد در رشته های غیر پزشکی بدون کنکور میباشد. ولی در هر صورت در رشته های گروه پزشکی داوطلبان میبایست در کنکور کاردانی به کارشناسی 96 ثبت نام نمایند. در مرحله ثبت نام و انتخاب رشته، متقاضیان می توانند صرفا دانشگاه های دولتی را انتخاب نمایند و انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد پس از اعلام نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی و معمولا اواخر شهریور یا اوایل مهر ماه انجام میپذیرد. لازم است متذکر شویم بنا به هر دلیلی قصد شرکت در کنکور کاردانی به کارشناسی 96 شرکت کنید و قصد تحصیل بدون کنکور داشتید به شما پیشنهاد ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد و ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی را ارائه میدهیم. همچنین برای عضویت در کانال تلگرام زمان ثبت نام دانشگاه های بدون کنکور کلیک کنید .
شرایط ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی 96
طبق آنچه در دفترچه ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی ثبت شده شرایط ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی 96 ( به شرط نداشتن مشکل نظام وظیفه برای آقایان ) به شرح ذیل میباشد:
1)تمامی داوطلبانی که در هم اکنون مدرک کاردانی ( فوق دیپلم ) را دارا میباشند یا تا 31 شهریور 96 فارغ التحصیل خواهند شد می توانند در آزمون شرکت نمایند. اگر داوطلبی مدرک فوق دیپلمخود را تا پایان بهمن 96 اخذ می کند حق دارد در آزمون شرکت نمایند ولی صرفا می تواند رشته محل های نیمسال دوم را مشخص کرد.
2)در صورتی که داوطلبی کاردانی یکی از رشته گروه پزشکی که طرح اجباری دارند را دارا باشد بشرطی بدون انجام دوره طرح قادر خواهد بود در آزمون شرکت نماید که رشته انتخابی او در کنکور کاردانی به کارشناسی 96 دارای طرح اجباری میباشد .
3) داوطلبانی که مدرک بالاتر از کارشناسی دارا باشند اجازه ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی 96 در رشته های گروه پزشکی و غیر پزشکی را ندارند .
4) داوطبانی که طی سالهای قبل یک بار در مقطع کارشناسی ناپیوسته از مزیت های تحصیل رایگان استفاده نموده اند درصورت شرکت دوباره در کنکور کاردانی به کارشناسی 96 و درصورت قبولی در رشته محل های روزانه موظفند همانند دانشجویان دوره نوبت دوم ( شبانه ) شهریه پرداخت نمایند.
5) پذیرفته شدگان دوره های روزانه در سال 95 حق ثبت نام در کنکور کاردانی به کارشناسی 96 را نخواهند داشت ( مشکلی برای ثبت نام قبول شدگان دوره های شبانه کنکور 95 وجود ندارد )
فرصت را از دست ندهید داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد ثبت نام کرده اند و موفق به حضور در جلسه امتحان شده اند، بدانند اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد 96، هفته دوم خرداد ماه 96 می باشد. برای دریافت دریافت نتایج آزمون کارشناسی ارشد می توانید با مشاوران سامانه صدای مشاور در ارتباط باشید.
زمان دقیق دریافت نتایج آزمون کارشناسی ارشد
زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد هر ساله اردیبهشت ماه برگزار می شود در این آزمون که برای نخستین بار به صورت یکپارچه برای سنجش قدرت علمی داوطلبان برای ورود به دانشگاه های سراسری و آزاد برگزار گردید، مهم ترین موضوع بعد از برگزاری آزمون دسترسی به اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد 96 می باشد، نتایج در قالب انتشار کارنامه علمی ( کارنامه اولیه ) داوطلبان بوده و شامل نمره آزمون و رتبه هر داوطلب را به همراه درصدهای داوطلب در هر درس می باشد. پس از اعلام اطلاع رسانی اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد 96 - 97، و رعایت نکات مهم در انتخاب رشته کارشناسی ارشد برای داوطلبان شروع خواهد شد که در این زمان داوطلبان شرکت کننده قادر خواهند بود برمبنای وضعیت مجاز بودن در دوره های گوناگون، انتخاب رشته کارشناسی ارشد 96 برای دانشگاه های سراسری ( دانشگاه های دولتی شبانه، روزانه، پیام نور، غیر انتفاعی، پردیس های خودگران) و انجام انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد را دهند. اطلاعات تکمیلی انتخاب رشته کارشناسی ارشد در اطلاعیه های دیگر سازمان سنجش و در تکمیل مطالب درج شده در دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 96 - 97 ودفترچه راهنمای ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد به اطلاع داوطلبان خواهد رسید. در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با نتایج آزمون کارشناسی ارشد می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی سامانه صدای مشاور استفاده کنید.
مشاهده نتایج کنکور سراسری کارشناسی ارشد 96
برای مشاهده نتایج کنکور ارشد هر داوطلب قادر خواهد بود با وارد کردن کد پیگیری ثبت نام و شماره پرونده، کارنامه اولیه کنکور کارشناسی ارشد96 را مشاهده نماید. شماره پرونده هر داوطلب هم در کارت ورود به جلسه کارشناسی ارشد و فرم ثبت نام ارشد 96 ثبت شده است در ضمن کد پیگیری ثبت نام هم در رسید ثبت نام ثبت شده است. اگر بنا به هر دلیلی به کد پیگیری ثبت نام خود دسترسی نداشتید، برای دیدن نتایج کنکور کارشناسی ارشد 96 می توانید با سامانه صدای مشاور در ارتباط باشید و نتایج خود را در کمترین زمان ببینید.
از تلفن ثابت با شماره 9099071611 تماس حاصل فرمایید
تماس از ساعت 8 صبح تا 12 شب
حتی ايام تعطيل
مشاهده نتایج کنکور سراسری کارشناسی ارشد 96 97
داوطلبانی که به کد پیگیری ثبت نام خود به هر دلیلی دسترسی نداشته اند قادر خواهند بود با وارد کردن شماره پرونده خود و وارد کردن سال تولد و کد ملی، نتایج کنکور کارشناسی ارشد 96 را مشاهده نمایید لازم به ذکر است در صورتیکه نتوانستید با استفاده از روش دوم به کارنامه خود دسترسی نمایید؛ آخرین راه بازیابی اطلاعات ثبت نامی از طریق سیستم پاسخگویی سازمان سنجش می باشد. در این روش بایستی نخست عضو سیستم پاسخگویی سازمان سنجش شوید و در قسمت در خواست های کارشناسی ارشد، شماره پرونده و کد رهگیری خود را بازیابی نمایید. اگر نتوانستید عضو سیستم پاسخگویی سامان سنجش شوید می توانید از هر نقطه ای از ایران که هستید از مشاوران مرکز سامانه صدای مشاور تحصیلی یاری بگیرید. برای تحقق این امر قادر خواهید بود از خدمات مشاوره تحصیلی سامانه صدای مشاور بهره مند شوید.
اگر شما در اعلام نتایج نهایی شهریور ماه هم در یک دانشگاه غیر آزاد ( به واسطه انتخاب رشته در سایت سنجش) و یک دانشگاه آزاد ( به واسطه انتخاب رشته در سایت Azmoom.org ) قبول شده اید نیز می توانید در مشاوره و ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 96 - 97 شرکت کنید فقط به این نکته توجه داشته باشید که اگر شما درتکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 97 د ثبت نام کنید و بعد از اعلام نتایج نهایی مشخص شود که در یک دانشگاه قبول شده اید دیگر انتخابی که در شهریور ماه در هر دانشگاه آزاد قبول شده بودید لغو می شود و شما در دانشگاهی حق ثبت نام دارید که در انتخاب رشته تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد قبول شده اید. اما قبولی شما در تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد ارتباطی به قبولی شما در دانشگاه غیر آزاد( مثل سراسری یا غیرانتفاعی یا پیام نور) ندارد و شما حتی اگر در تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد قبول شوید باز هم قبولی های شهریور شما در دانشگاه سراسری به قوت خود باقی است. ترتیب انتخاب ها در انتخاب رشته تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد تنها باید بر اساس اولویت علاقه هر دانش آموز باشد و نه ترس از شانس قبولی! یعنی به هیج وجه تصور نکنید که شانس قبولی شما در انتخاب اول بالاتر است و اگر انتخاب اولتان رشته محلی باشد که ترازش از ترازی که شما شانس قبولی در آن را دارید بالاتر باشد با انتخاب این رشته محل شما به کل شانس قبولی تان در انتخاب های پایین تر را نیز از دست خواهید بنابراین برای دریافت اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 96-97 از از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی سامانه صدای مشاور استفاده کنید.
لینک های مرتبط با کارشناسی ارشد برای دریافت اطلاعات روی لینک های زیر کلیک کنید.
دانش آموزان عزیزی که امسال امتحان نهایی داشتید در صورت داشتن هرگونه اعتراض نسبت به نمرات نهایی خود می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی سامانه صدای مشاور استفاده کنید.
حوزه اعتراض دانشآموزان به نمرات امتحان نهایی
رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به پایان امتحانات نهایی در روز 25 خردادماه، از اعلام نتایج اولیه امتحانات نهایی دانش آموزان ظرف مدت 10 روز آینده خبر داد.
عبدالرسول عمادی با بیان اینکه امتحانات نهایی دانش آموزان سوم خرداد ماه آغاز شد اظهار کرد: آخرین امتحان 25 خرداد ماه یعنی دو روز گذشته به پایان رسید و ما ظرف مدت 10 روز از آخرین امتحان نهایی، نتایج اولیه را اعلام میکنیم.
وی درباره نحوه اعتراض دانش آموزان به نتایج امتحانات خود گفت: اگر دانشآموزان پس از رویت نمرات خود تصور کردند نمره شان واقعی نیست میتوانند تا یک هفته پس از اعلام نتایج به مدرسه خود مراجعه و درخواست بررسی مجدد را ارائه دهند.
رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه درخواست تصحیح مجدد به حوزه تصحیح اوراق ارسال میشود گفت: برگههای امتحانی که به آنها اعتراض شده باشد مجددا مورد بازبینی قرار میگیرند و اگر اشکالی بوجود آمده باشد برطرف میشود.
از تلفن ثابت با شماره 9099071611 تماس حاصل فرمایید
تماس از ساعت 8 صبح تا 12 شب
حتی ايام تعطيل
بهترین روش برای درس خواندن 96 - 97
١- در صورتيکه خستگى شما ناشی از مشکلات جسمى است، علت آن را بيابيد. برای مثال اگر خستگی شما ناشی از ساعت خواب پایين است، باید حتما ساعت خواب و بيداری خود را تنظيم کرده و آن را ثابت نمایيد. زیرا خواب کافی و مناسب یکی از موثرترین عوامل در غلبه بر خستگی است.
ميزان ساعت خواب متعادل شبانه روز شما باید بين ۶ الی ٨ ساعت باشد.تنظيم ساعت خواب نقش بسزایی در کاھش خستگی و افزایش تمرکز در حين مطالعه دارد.
٢- ورزش روزانه در حدود ١٥ تا ٣٠ دقيقه سبب نشاط و شادابی ھرچه بيشتر می شود . بنابراین ورزش را حتما در برنامه خود قرار دھيد. علاوه بر این ورزش سبب افزایش تمرکز شما نيز خواھد شد.
٣- اگر خستگى شما ناشى از مشكلات روحی مانند نداشتن انگيزه است، حتما ھدف خود را یادداشت کرده و آن را ھر روز مرور کنيد زیرا ھدف عامل ایجاد انگيزه و محرک ھر فعاليتی است. به این نکته توجه داشته باشيد که برای رسيدن به ھدفتان باید پشتکار داشته باشيد و در ھر مرحله ای که احساس خستگی کردید، ھدف خود را مرور نمایيد.
٤- در این دوره زمانی سعی کنيد حتما دروس نيمسال اول سال چھارم را جمعبندی کنید تا بتوانيد عقب افتادگیھای سال چھارم خود را جبران کرده و در بازه ھای دیگر از قبيل جمع بندی نوروز، نيمسال دوم و….. اقدامات باقی مانده پایه را جمع بندی نمایيد.
برای رسيدن به این ھدف باید طبق برنامه مطالعاتی پيش بروید و سعی کنيد ساعت مطالعه و تعداد تست خود خود را ھر روز نسبت به روز قبل کمی افزایش دھيد.برای مثال اگر در روز سه ساعت مطالعه کرده و ٧۵ تست زده اید، سعی کنيد در روز بعد چھار ساعت مطالعه کرده و ٨٠ تست بزنيد.
بنابراین پا پيدا کردن علت خستگی خود می توانيد تصميم راھبردی مناسبی برای غلبه بر این موضوع پيدا کرده و با مطالعه طبق برنامه مطالعاتی و افزایش تدریجی ساعت مطالعه خود مباحث باقی مانده را به اتمام برسانيد. در این راه اگر به مشکل برخوردید با مشاوران سامانه صدای مشاور در تماس باشید و سوالات خود را از مشاوران سامانه صدای مشاور بپرسید.
دانش آموزان عزیزی که امسال امتحان نهایی داشتید در صورت داشتن هرگونه اعتراض نسبت به نمرات نهایی خود می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی سامانه صدای مشاور استفاده کنید.
حوزه اعتراض دانشآموزان به نمرات امتحان نهایی
رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به پایان امتحانات نهایی در روز 25 خردادماه، از اعلام نتایج اولیه امتحانات نهایی دانش آموزان ظرف مدت 10 روز آینده خبر داد.
عبدالرسول عمادی با بیان اینکه امتحانات نهایی دانش آموزان سوم خرداد ماه آغاز شد اظهار کرد: آخرین امتحان 25 خرداد ماه یعنی دو روز گذشته به پایان رسید و ما ظرف مدت 10 روز از آخرین امتحان نهایی، نتایج اولیه را اعلام میکنیم.
وی درباره نحوه اعتراض دانش آموزان به نتایج امتحانات خود گفت: اگر دانشآموزان پس از رویت نمرات خود تصور کردند نمره شان واقعی نیست میتوانند تا یک هفته پس از اعلام نتایج به مدرسه خود مراجعه و درخواست بررسی مجدد را ارائه دهند.
رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه درخواست تصحیح مجدد به حوزه تصحیح اوراق ارسال میشود گفت: برگههای امتحانی که به آنها اعتراض شده باشد مجددا مورد بازبینی قرار میگیرند و اگر اشکالی بوجود آمده باشد برطرف میشود.
از تلفن ثابت با شماره 9099071611 تماس حاصل فرمایید
تماس از ساعت 8 صبح تا 12 شب
حتی ايام تعطيل
بهترین روش برای درس خواندن 96 - 97
١- در صورتيکه خستگى شما ناشی از مشکلات جسمى است، علت آن را بيابيد. برای مثال اگر خستگی شما ناشی از ساعت خواب پایين است، باید حتما ساعت خواب و بيداری خود را تنظيم کرده و آن را ثابت نمایيد. زیرا خواب کافی و مناسب یکی از موثرترین عوامل در غلبه بر خستگی است.
ميزان ساعت خواب متعادل شبانه روز شما باید بين ۶ الی ٨ ساعت باشد.تنظيم ساعت خواب نقش بسزایی در کاھش خستگی و افزایش تمرکز در حين مطالعه دارد.
٢- ورزش روزانه در حدود ١٥ تا ٣٠ دقيقه سبب نشاط و شادابی ھرچه بيشتر می شود . بنابراین ورزش را حتما در برنامه خود قرار دھيد. علاوه بر این ورزش سبب افزایش تمرکز شما نيز خواھد شد.
٣- اگر خستگى شما ناشى از مشكلات روحی مانند نداشتن انگيزه است، حتما ھدف خود را یادداشت کرده و آن را ھر روز مرور کنيد زیرا ھدف عامل ایجاد انگيزه و محرک ھر فعاليتی است. به این نکته توجه داشته باشيد که برای رسيدن به ھدفتان باید پشتکار داشته باشيد و در ھر مرحله ای که احساس خستگی کردید، ھدف خود را مرور نمایيد.
٤- در این دوره زمانی سعی کنيد حتما دروس نيمسال اول سال چھارم را جمعبندی کنید تا بتوانيد عقب افتادگیھای سال چھارم خود را جبران کرده و در بازه ھای دیگر از قبيل جمع بندی نوروز، نيمسال دوم و….. اقدامات باقی مانده پایه را جمع بندی نمایيد.
برای رسيدن به این ھدف باید طبق برنامه مطالعاتی پيش بروید و سعی کنيد ساعت مطالعه و تعداد تست خود خود را ھر روز نسبت به روز قبل کمی افزایش دھيد.برای مثال اگر در روز سه ساعت مطالعه کرده و ٧۵ تست زده اید، سعی کنيد در روز بعد چھار ساعت مطالعه کرده و ٨٠ تست بزنيد.
بنابراین پا پيدا کردن علت خستگی خود می توانيد تصميم راھبردی مناسبی برای غلبه بر این موضوع پيدا کرده و با مطالعه طبق برنامه مطالعاتی و افزایش تدریجی ساعت مطالعه خود مباحث باقی مانده را به اتمام برسانيد. در این راه اگر به مشکل برخوردید با مشاوران سامانه صدای مشاور در تماس باشید و سوالات خود را از مشاوران سامانه صدای مشاور بپرسید.
داوطلبانی که در آزمون دکتری شرکت کرده اند و موفق به دریافت حد نصاب قبولی شده اند برای دریافت اطلاعات در رابطه با نحوه مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد و هر سوالی که در رابطه با دکتری دانشگاه آزاد می توانید با مشاوره تحصیلی تلفنی سامانه صدای مشاور در ارتباط باشید و سوالات خود را از مشاوران ما بپرسید.
آمادگی پیش از روز مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 96
مصاحبه دکتری سراسری 96 در دانشگاه های سراسری به این صورت است که هر دانشگاه راسا مبادرت به مصاحبه با داوطلب مینماید اما مصاحبه دکتری آزاد در دانشگاه آزاد متفاوت انجام میپذیرد و به این صورت میباشد که هر داوطلب به دانشگاهی خاص معرفی میشود تا نمره محاسبه شده او محاسبه گردد. بنابر این برای این که شانس موفقیتمان در مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد 96 بالاتر رود کافی است میزان شناخت و آگاهیمان نسبت به تیم اساطیری که قرار است در دانشگاهی که برای مصاحبه به آن دعوت شده ایم را افزایش دهیم. برای تحقق این امر کافی است چند روز قبل از تاریخ مصاحبه در آن برگزار شود برویم و با دانشجویان دکتری که در ان دانشگاه مشغول به تحصیل هستند صحبت نماییم و در آن زمینه که اساسا کدامیک از اساتید در مصاحبه دکتری شرکت میکنند و هر یک از این اساتید چه خصوصیات اخلاقی مشخصی دارند و بیشتر در چه زمینه هایی سوالاتی را مطرح میکنند و یا این که بیشتر تاکید بر روی مباحث و مطالب پایان نامه یا آمادگی و تسلط بر روی زبان انگلیسی را دارند و یا سوالاتی از این قبیل را با ایشان مطرح نماییم. واضح است که به راحتی میتوان شرایط و سوالات مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد شبیه سازی کرد و خودمان را برای تمام سوالات احتمالی آماده نماییم. باید متذکر شویم که امکان دارد آن دسته از اساتیدی که در جلسه مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد حضور میابند از اساتید آن دانشگاه نباشند اما تحقق همین امر کمک شایانی در شناختن روحیات و سوابق اساتید به ما میدهند. مشاوران مرکز سامانه صدای مشاور تحصیلی آمادگی خود را اعلام میدارند تا در تمامی رشته ها به شما بهترین مشاوره را ارائه دهند تا بتوانید بهترین مصاحبه را انجام دهید.
با مشاوران سامانه صدای مشاور قادر خواهید بود از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی سامانه صدای مشاور بهره ببرند.. با انجام دادن این چند امر جزئی میتوانید به بهتر شدن نتیجه مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 96 اطمینان حاصل کنید. حتما با حداقل یکبار مرور پایان نامه خود سعی کنید تابرای روز مصاحبه برروی تمام مباحث آن تسلط کافی داشته باشید. در صورتی که دیکشنری لغات تخصصی رشته خود را در دسترس دارید حتما روی آن مروری داشته باشید. دیدگاه خودرا به این سمت تغییر دهید که اساتیدی که در مقابل شما قرار گرفته اند شمارا به عنوان یک همکار در اینده نگاه میکنند نه یک دانشجو. همین امر هم باعث میشود اعتماد به نفس شما بالاتر رود و هم این که شما خیلی راحت تر قادر خواهید بود با اساتید ارتباط برقرار کنید و از دانش خود ارتباط برقرار کنید و از دانش خود دفاع نمایید. هر زمان احساس کردید که سوالی که از شما پرسیده شده را قادر به نخواهید بود به درستی پاسخگو باشید سعی کنید از خود سیاست به خرج دهید و موضوع صحبت را به سمت موضوعی سوق دهید که در ان تسلط بیشتری دارید با این کار میتوانید جنبه ی دیگری از تسلط خود را نیز به ایشان نشان دهید در روز جلسه مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 96 حتما با ظاهری آراسته و لباس رسمی حضور یابید.
از تلفن ثابت با شماره 9099071611 تماس حاصل فرمایید
تماس از ساعت 8 صبح تا 12 شب
حتی ايام تعطيل
نحوه مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد 96
داوطلبان گرامی در جریان باشن که بعد از اعلام نتایج دکتری 96 با توجه به ادغام آزمون دکتری ، مصاحبه و نحوه انتخاب رشته آزمون دکتری 96 - 97 برای دانشگاه آزاد و سازمان سنجش متفاوت است. بعد از دریافت نتایج آزمون دکتری و انتخاب رشته کاملا جداگانه، تعیین میگردد که آیا داوطلب به مصاحبه دعوت میشود یا خیر، نحوه مصاحبه دکتری در سال پیش به این صورت بود که داوطلبان همانند دانشگاه های سراسری به دانشگاه های گوناگون دعوت نمی شدند و دعوت شدن به مصاحبه فقط در نتیجه اعلام شده به داوطلب مشخص بود. اما در سال جدید با توجه به ادغام ازمون دکتری برای مصاحبه لازم نیست به دانشگاهی که در آن قبول نهایی شده اید حضور پیدا کنید بلکه این امکان وجود دارد دانشگاهی که برای مصاحبه دعوت شده اید جز انتخاب هایی نباشد که از دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد 96 انتخاب کرده اید. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه مصاحبه آزمون دکتری در سال جدید می توانید ازز خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی سامانه صدای مشاور استفاده کنید و با هر امتیاز کسب شده توسط شما از اینمصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 96 و براساس انتخاب رشته ای که انجام داده اید می توانید سوالات خود را از مشاوران ما بپرسیدبپرسید.
مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد از ۱۸تیر آغاز می شود
مصاحبه های دوره دکتری تخصصی این دانشگاه از ۱۸ تیرماه آغاز و طی سه هفته به پایان می رسد. زمان دقیق مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 96 امسال این دانشگاه برای اولین بار به صورت استانی برگزار میشود. بر همین اساس انجام مصاحبه دعوت شدگان به مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال ۹۶ غیرمتمرکز برگزار شود، به این معنی که هر مرکز استان، متولی برگزاری جلسات مصاحبه رشتههای مختلف واحدهای آن استان باشد. پردازش مصاحبه آزمون دکتری تخصصی به این صورت است که قبولی داوطلب براساس ۵۰ درصد نمره کتبی داوطلب و ۵۰ درصد سوابق علمی و مصاحبه او صورت می گیرد. برای آگاهی از مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد می توانید با مشاوران سامانه صدای مشاور در ارتباط باشید.
اعلام زمان ثبت نام دکتری بدون آزمون 96 آزاد
داوطلبان پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد96 دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با دوره های با آزمون دکتری این دانشگاه می توانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. ثبت نام دوره های بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد نیز بر اساس مجوزهای موجود همزمان با دوره های با آزمون انجام خواهد شد. عده ای از داوطلبان ممکن است در ثبت نام و آزمون دکتری شرکت نکرده باشند، دانشگاه آزاد این فرصت را به این افراد می دهد تا در رشته های بدون آزمون دکتری شرکت کنند برای دریافت اطلاعات در رابطه با ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد با مشاوران سامانه صدای مشاور دانشگاه آزاد در تماس باشید.